În ziua lansării lui Galaxy S10, Huawei P30 Pro primește un nou teaser; Zoom deosebit și cameră cvadruplă la pachet

2.587 ori
<b>În ziua lansării lui Galaxy S10, Huawei P30 Pro primește un nou teaser; Zoom deosebit și cameră cvadruplă la pachet</b>Chiar în ziua lansării lui Samsung Galaxy S10, nimeni altul decât Richard Yu (CEO Huawei) decide să ne ofere un nou teaser pentru smartphone-ul Huawei P30 Pro ce va debuta pe data de 26 martie în Paris după cum eram

Chiar în ziua lansării lui Samsung Galaxy S10, nimeni altul decât Richard Yu (CEO Huawei) decide să ne ofere un nou teaser pentru smartphone-ul Huawei P30 Pro ce va debuta pe data de 26 martie în Paris după cum eram informați chiar ieri. Acesta postează o fotografie realizată de către acest smartphone în cauză și confirmă pe această cale că device-ul va avea o cameră cvadruplă la pachet.

Teaser Huawei P30 Pro

Vedem și mențiunea "Leica" în partea stânga jos a fotografiei de aici cu luna plină, imagine menită să prezinte capabilitățile deosebite ale telefonului în materie de zoom. Cel mai probabil este vorba aici despre un zoom hibrid pentru a se ajunge la un asemenea nivel și detaliile se păstrează destul de bine pentru o asemenea captură cu smartphone-ul.

Întotdeauna fotografierea lunii ne-a pus probleme pe smartphone-uri, rezultatul fiind un mic punct pe cer în multe din cazuri. Cu o astfel de tehnologie de zoom hibrid vom obține rezultate peste așteptări și vedea chiar craterele de pe lună. Cât despre setup-ul de 4 senzori foto din spatele lui Huawei P30 Pro, nu știm exact componența acestuia, dar probabil se va afla și o cameră de 48 megapixeli printre.

Varianta standard numită Huawei P30 va oferi în schimb o cameră triplă în spate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×