Samsung va lansa un smartphone cu Tizen OS În Rusia și India În curând

692 ori
<b>Samsung va lansa un smartphone cu Tizen OS În Rusia și India În curând</b>încă așteptăm ca Samsung să ne uimească cu un smartphone Tizen, după ce cu câteva luni în urma inițiativa Tizen pierdea câțiva parteneri operatori și părea gata de casare. Se pare că Rusia și India au fost alese drept piețe de debut...

încă așteptăm ca Samsung să ne uimească cu un smartphone Tizen, după ce cu câteva luni în urma inițiativa Tizen pierdea câțiva parteneri operatori și părea gata de casare. Se pare că Rusia și India au fost alese drept piețe de debut pentru aceste handseturi cu noul OS.

Compania sud coreeană are planificat un eveniment Tizen la Moscova în următoarele săptămâni, confirm Wall Street Journal. Acolo vom vedea un smartphone Samsung cu Tizen la bord, după ce compania a lansat deja în acest an smartwatch-uri cu această platformă instalată. între timp va avea loc și o conferință Tizen în iunie în San Francisco, iar în pregătire se afla și o lansare în India. Se lucrează și la televizoare cu aceeași platformă încorporată.

în vreme ce se zvonește că în culise Google vrea un Android mai "Googly" și se teme de puterea celor de la Samsung în propriul său segment, la rândul său Samsung vrea să nu mai depindă de Google și să se afirme prin Tizen. Bada OS a mers OK și a adus câteva milioane de unități vândute, dar Samsung vrea și poate mai mult. Vom afla ce înseamnă acest efort Tizen și ce parteneri va mai aduna de abia peste jumătate de an sau un an, când platforma se va maturiza.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×