Samsung va stabili recordul mondial la scris SMS-uri-viteza in timpul parasutarii

1.365 ori
<b>Samsung va stabili recordul mondial la scris SMS-uri-viteza in timpul parasutarii</b>In vreme ce LG se multumeste cu a premia cei mai rapizi manuitori de tastaturi ale telefoanelor mobile de pe pamant, Samsung aplica un astfel de concurs pe amatorii de senzatii tari. Astfel, compania doreste sa stabileasca un record mondial pentru cea mai...

In vreme ce LG se multumeste cu a premia cei mai rapizi manuitori de tastaturi ale telefoanelor mobile de pe pamant, Samsung aplica un astfel de concurs pe amatorii de senzatii tari.

Astfel, compania doreste sa stabileasca un record mondial pentru cea mai rapida scriere a unui mesaj in timpul coborarii cu parasuta. 10 parasutisti au fost dotati cu diferite handseturi, gen Samsung Propel, Alias, Gravity, Rant sau Messager, fiecare efectuand cate doua coborari si aterizand in siguranta.

Echipa Cartii Recordurilor nu a anuntat inca daca a oficializat vreun record sau nu, dar banuim ca Samsung isi va termina initiativa cu succes si se va putea intoarce la obisnuitele sale lansari de 10, 20 sau chiar 50 de telefoane simultan.

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×