Samsung vinde mai multe telefoane decat Motorola in tara de bastina a acestora

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.014 ori
<b>Samsung vinde mai multe telefoane decat Motorola in tara de bastina a acestora</b>Conform celor mai noi rapoarte furnizate de Strategy Analytics, vanzarile de telefoane mobile contrazic starea globala de criza, cel putin in SUA unde ele au crescut cu 6% in acest an, ajungand la 47 milioane de unitati doar in ultimul trimestru. Samsung...

Conform celor mai noi rapoarte furnizate de Strategy Analytics, vanzarile de telefoane mobile contrazic starea globala de criza, cel putin in SUA unde ele au crescut cu 6% in acest an, ajungand la 47 milioane de unitati doar in ultimul trimestru. Samsung domina piata in acest trimestru fiscal, intrecand chiar si producatorul local de telefoane Motorola.

Neil Mawston, director al Strategy Analytics a afirmat ca in ciuda crizei financiare, vanzarea telefoanelor mobile in SUA a crescut cu 6.2% in ultimul trimestru fata de cel precedent. Preturile agresive si stocurile mereu gata de livrari au multumit clientii, operatorii si producatorii fiind deja gata de sezonul sarbatorilor.

Bonny Joy, senior analyst al Strategy Analytics a mentionat si ca Samsung a avut o cota de piata de 22.4% in acest trimestru, datorita portofoliului sau tentant si a colaborarii sale cu cei 4 mari operatori din SUA. Aruncand o privire peste statisticile anterior mentionate mai descoperim si alte lucruri interesante, cum ar fi faptul ca RIM a avut o cota de piata destul de mare, pentru al doilea trimestru consecutiv (de ordinul numerelor si nu cifrelor), in vreme ce Apple a atins pozitia a sasea in SUA.

Sursa: Slashphone.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×