Samsung: Vom aduce device-uri cu Windows Phone 8 până la sfârșitul lui 2012

849 ori
<b>Samsung: Vom aduce device-uri cu Windows Phone 8 până la sfârșitul lui 2012</b>Aceasta este declarația la cald a unui oficial Samsung, Matt Brum - Head of product management în cadrul companiei sud-coreene. Afirmația a fost făcută într-un interviu către BGR India. &nbsp; Să vedem ce a spus: Suntem concentrați pe Windows,...

Aceasta este declarația la cald a unui oficial Samsung, Matt Brum - Head of product management în cadrul companiei sud-coreene. Afirmația a fost făcută într-un interviu către BGR India.

Să vedem ce a spus:

Suntem concentrați pe Windows, și vom avea produse în această zonă. Suntem hotărâți să le ducem produsul mai departe. Vor fi mai multe, și cheia este să găsim prețurile corecte și segmentele pentru clienții noștri. Windows Phone 8 vine la sfârșitul anului și va crește capacitățile acestei platforme, Samsung este interesat în a optimiza device-urile sale pentru asta.

A declarat că vor lansa tablete cu Windows 8 și a confirmat că Windows Phone 8 va rula elemnte similare cu deskop OS-ul.

Suntem foarte interesați de Windows Phone 8 și mai ales că Windows 8 va puterea rula pe tablete, laptopuri sau pe telefoane este foarte cool.

Microsoft se pregătește să ne ofere o experiență unitară indiferent de device-ul pe care-l utilizăm. Windows 8 este un pariu uriaș al companiei americane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×