Samsung vs Apple și o motivație hazlie a companiei sud-coreene

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.207 ori
<b>Samsung vs Apple și o motivație hazlie a companiei sud-coreene</b>Conflictul dintre Apple și Samsung privind patentele utilizate se desfășoară în tribunale din întreaga lume. Cel mai mare buzz s-a strâns atunci când Samsung a pierdut în SUA și va trebui să plătească peste 1 miliard de dolari către rivalul...

Conflictul dintre Apple și Samsung privind patentele utilizate se desfășoară în tribunale din întreaga lume. Cel mai mare buzz s-a strâns atunci când Samsung a pierdut în SUA și va trebui să plătească peste 1 miliard de dolari către rivalul cu sediul în Cupertino. La câteva zile, gigantul sud-coreean a fost achitat într-un proces similar din Japonia, dar nu s-a mai vorbit la fel de mult.

Disputa a ajuns și în Olanda, iar Samsung încearcă să scape de acuzația legată de multitouch-ul de pe telefoanele Android spunând că acesta nu se ridică la înălțimea celui de pe iPhone și că nu se poate face o comparație. Nu-i așa că sună cel puțin hazliu, nu știu dacă judecătorul va lua în calcul un astfel de argument.

Lupta dintre Apple și Samsung a devenit maximă în 2012 și asta mai ales după ce au ajuns să concureze serios pe zona de telefoane inteligente. Nokia fost no. 1 până în 2011, a urmat Apple pentru un trimestru și Samsung care a preluat această poziție în 2012 și a reușit să o mențină pentru prima partea a anului și cu siguranță că și în al treilea trimestru, după ce au livrat 20 de milioane de SGS III în aproximativ 100 de zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×