Samsung vs Apple și o motivație hazlie a companiei sud-coreene

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.200 ori
<b>Samsung vs Apple și o motivație hazlie a companiei sud-coreene</b>Conflictul dintre Apple și Samsung privind patentele utilizate se desfășoară în tribunale din întreaga lume. Cel mai mare buzz s-a strâns atunci când Samsung a pierdut în SUA și va trebui să plătească peste 1 miliard de dolari către rivalul...

Conflictul dintre Apple și Samsung privind patentele utilizate se desfășoară în tribunale din întreaga lume. Cel mai mare buzz s-a strâns atunci când Samsung a pierdut în SUA și va trebui să plătească peste 1 miliard de dolari către rivalul cu sediul în Cupertino. La câteva zile, gigantul sud-coreean a fost achitat într-un proces similar din Japonia, dar nu s-a mai vorbit la fel de mult.

Disputa a ajuns și în Olanda, iar Samsung încearcă să scape de acuzația legată de multitouch-ul de pe telefoanele Android spunând că acesta nu se ridică la înălțimea celui de pe iPhone și că nu se poate face o comparație. Nu-i așa că sună cel puțin hazliu, nu știu dacă judecătorul va lua în calcul un astfel de argument.

Lupta dintre Apple și Samsung a devenit maximă în 2012 și asta mai ales după ce au ajuns să concureze serios pe zona de telefoane inteligente. Nokia fost no. 1 până în 2011, a urmat Apple pentru un trimestru și Samsung care a preluat această poziție în 2012 și a reușit să o mențină pentru prima partea a anului și cu siguranță că și în al treilea trimestru, după ce au livrat 20 de milioane de SGS III în aproximativ 100 de zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×