Samsung Wave III? Un nou model cu Bada OS Își face apariția - nume de cod GT-S8600

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.658 ori
<b>Samsung Wave III? Un nou model cu Bada OS Își face apariția - nume de cod GT-S8600</b>Samsung nu se mulțumește cu vânzările bune de telefoane Android și pare a pregăti noi modele cu sistemul de operare Bada. Acesta este dezvoltat in-house de către producătorul sud-coreean, care a publicat din greșeală informații pe site-ul său...

Samsung nu se mulțumește cu vânzările bune de telefoane Android și pare a pregăti noi modele cu sistemul de operare Bada. Acesta este dezvoltat in-house de către producătorul sud-coreean, care a publicat din greșeală informații pe site-ul său oficial rusesc despre 3 noi modele cu Bada OS.

Este vorba despre Samsung GT-S5360, GT-S7250D și GT-S8600, al doilea fiind descoperit cu ceva timp în urmă și în SDK-ul Bada 2.0 și fiind cunoscut și drept Wave 725. Acest terminal se presupune că vine cu un display HVGA, o premieră pentru un model cu Bada OS la bord. Totuși, cel mai atractiv terminal din această tripletă este S8600, care ar putea fi de fapt Samsung Wave III.

Mai multe detalii am putea afla despre aceste handseturi cu ocazia lui Samsung IFA, eveniment desfășurat luna viitoare. Trebuie să fim cu ochii pe segmentul de telefoane Bada, deorece experții afirma că Samsung ar putea vinde peste 10 milioane de astfel de unități până la finalul trimestrului 2, o performanță foarte impresionantă și probabil impulsionată de prețul accesibil al acestora.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×