BlackBerry Colt, primul telefon cu QNX OS confirmat pentru Începutul lui 2012

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.053 ori
<b>BlackBerry Colt, primul telefon cu QNX OS confirmat pentru Începutul lui 2012</b>Dacă platforma QNX OS a fost asociată cu lipsa de funcții de bază a tabletei BlackBerry PlayBook, ei bine sistemul de operare a fost destul de performant încât să merite atenția completă a celor de la RIM. La urma urmei, spre acest OS se...

Dacă platforma QNX OS a fost asociată cu lipsa de funcții de bază a tabletei BlackBerry PlayBook, ei bine sistemul de operare a fost destul de performant încât să merite atenția completă a celor de la RIM. La urma urmei, spre acest OS se îndreaptă mai toate modelele de telefoane BlackBerry moderne... se pare totuși că primul telefon QNX va fi BlackBerry Colt.

Acesta a fost confirmat pentru pentru lansare la începutul lui 2012, iar vestea vine imediat după ce RIM și-a lansat primele telefoane cu BB OS 7.0. Aflați că de fapt versiunea 7.0 este un rebranding pentru 6.1, deoarece producătorul canadian a dorit să grăbească sosirea lui QNX. Un lucru de remarcat este faptul că nu cu mult timp în urma RIM a confirmat suportul pentru aplicații Android pe această platformă, deci suntem cu un pas mai aproape de o colaborare (sau poate chiar achiziție) Google + RIM în segmentul de telefonie.

în ce privește modelul Colt, acesta va sosi cu un procesor single core, probabil de 1, 1.2 sau 1.5 GHz, minim 512 MB RAM, destulă memorie internă pentru nevoile utilizatorilor. Nu vă așteptați la scăpări cu privire la acest model prea curând, de vreme ce el va apărea de abia anul viitor. Până atunci poate vom vedea și o schimbare a proprietarului acțiunilor RIM... mai ales după indiciile recente cu privire la Google.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×