Samsung Z LTE îşi face apariţia într-o imagine nouă; Un nou telefon Tizen gata de lansare?

795 ori
<b>Samsung Z LTE îşi face apariţia într-o imagine nouă; Un nou telefon Tizen gata de lansare?</b>Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma apăreau zvonuri cu privire la un aşa numit telefon Tizen Samsung Z2, care avea parte şi de scăpări de imagini pe web. Ei bine, azi vedem un model numit Samsung Z LTE, adică o versiune LTE a telefonului...

Cu câteva săptămâni în urma apăreau zvonuri cu privire la un aşa numit telefon Tizen Samsung Z2, care avea parte şi de scăpări de imagini pe web. Ei bine, azi vedem un model numit Samsung Z LTE, adică o versiune LTE a telefonului Tizen Samsung Z1.

Terminalul are aceleaşi dimensiuni ale carcasei şi marginilor ecranului, dar şi aceleaşi butoane de volum ca şi Samsung Z1. Totuşi, el nu vine şi cu senzorii de proximitate/luminozitate/gesturi pe care îi avea acel Samsung Z2. E încă neclar dacă Z2 şi Z LTE sunt acelaşi model, dar dacă e aşa, atunci dotările vor fi mai degrabă low end.

Handsetul Z2 vine cu 1 GB RAM, procesor quad core, ecran cu rezoluţie de 540 x 960 pixeli şi va debuta întâi în China, Rusia şi Coreea de Sud. Noul Tizen 3.0 ar trebui să se afle la bordul acestor terminale, cu o interfaţă similară cu cea a televizoarelor Samsung SUHD. Poate vom asista la debutul noului model Samsung cu Tizen la bord la Computex.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×