Samsung brevetează un notebook dual OS, cu dock pentru phablet

780 ori
<b>Samsung brevetează un notebook dual OS, cu dock pentru phablet</b>Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat un nou brevet Samsung pentru o nouă generaţie de notebook dual OS, care vine cu un dock pentru phablet inclus. Invenţia aminteşte puţin de un PadFone şi nu e prima oară c&acirc;nd auzim că Samsung...

Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat un nou brevet Samsung pentru o nouă generaţie de notebook dual OS, care vine cu un dock pentru phablet inclus. Invenţia aminteşte puţin de un PadFone şi nu e prima oară când auzim că Samsung lucrează la un produs de genul.

De vreme ce Computex debutează în curând, e posibil să vedem acolo un astfel de terminal, Samsung având de obicei o prezenţă bună la acest eveniment, cu multe noutăţi. Revenind la brevet, acest notebook dual OS va permite unui phablet că Galaxy Note să fie andocat în el. În mod normal phabletul va rula Android, dar el va putea rula Windows 10, OS-ul instalat pe acel laptop, odată ce se va conecta la el.

Şi Tizen ar putea fi inclus în ecuaţie la un moment dat. Evident, phabletul va putea fi şi alimentat de către laptop şi trecerea de la utilizarea unuia la a celuilalt va fi foarte rapidă. Brevetul a fost depus în trimestrul 3 al anului trecut şi nu ştim dacă se va concretiza într-un terminal nou sau nu. Credeţi că ar avea succes un astfel de produs?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×