Samsung Z1, noul smartphone Tizen OS al sud-coreenilor va fi lansat oficial pe 18 ianuarie

838 ori
<b>Samsung Z1, noul smartphone Tizen OS al sud-coreenilor va fi lansat oficial pe 18 ianuarie</b>După cum bine știm, în această vară cei de la Samsung au anunțat poate unul dintre cele mai interesante terminale mobile din punct de vedere al design-ului, și anume Samsung Z, device care totodată era și primul smartphone din portofoliu ce rula...

După cum bine știm, în această vară cei de la Samsung au anunțat poate unul dintre cele mai interesante terminale mobile din punct de vedere al design-ului, și anume Samsung Z, device care totodată era și primul smartphone din portofoliu ce rula Tizen OS. Cu toate acestea, lansarea sa comercială nu a mai avut loc ca urmare a suportului scăzut din partea operatorilor.

Astăzi, prin intermediul unui leak aflăm că Samsung nu renunță la ideea de lansare a unui terminal Tizen OS, un device numit Samsung Z1 urmând a fi anunțat oficial pe piața din India chiar luna viitoare, pe data de 18 ianuarie. Spre deosebire de modelul Samsung Z, noul smartphone Tizen pregătit de Samsung va aduce la pachet doar specificații low-end.

Samsung Z1, noul smartphone Tizen OS al sud-coreenilor va fi lansat oficial pe 18 ianuarie

Astfel, vom avea la dispoziție un display de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 768 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, o cameră foto de 3 megapixeli, 3G, Bluetooth 4.0, dual-SIM și o baterie de 1.500 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×