Sony pregătește o tabletă business cu diagonală mare pentru prima jumătate a lui 2015

Autor:  | Publicat în:  Sony 732 ori
<b>Sony pregătește o tabletă business cu diagonală mare pentru prima jumătate a lui 2015</b>Sony are planuri mari legate de 2015, care includ și o tabletă business cu diagonală mare. Acest model va rivaliza cu iPad Pro, dar și cu un viitor model Samsung, care adopta tot o diagonală mare. &nbsp; Informațiile legate de planurile Sony vin de...

Sony are planuri mari legate de 2015, care includ și o tabletă business cu diagonală mare. Acest model va rivaliza cu iPad Pro, dar și cu un viitor model Samsung, care adopta tot o diagonală mare.

Informațiile legate de planurile Sony vin de la surse din cadrul furnizorilor companiei japoneze. Tableta va avea o diagonală de peste 12 inch și va costa peste 1000 de dolari, conform surselor. Sony s-a retras de pe piața PC de ceva vreme, dar rămâne agresivă pe piața tabletelor, deși prețul anterior menționat sună puțin cam mare. Pegatron Technology va prelua sarcina de producție, această firmă ocupându-se și de tabletele Microsoft Surface și iPad-uri.

Nouă tableta Sony va veni cu un display de 12.9 inch, cu rezoluție de 3840 x 2400 pixeli, un procesor Qualcomm și o cameră de 8 megapixeli, plus o carcasă ce măsoară doar 8.6 mm în grosime. Terminalul ar avea deja componentele pregătite pentru producție. în 2015 se pare că vom mai vedea tablete cu diagonale mari, acesta fiind un nou trend al pieței.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×