Samsung Z3 pregătit de lansare, vine cu o nouă versiune de Tizen şi este aprobat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.131 ori
<b>Samsung Z3 pregătit de lansare, vine cu o nouă versiune de Tizen şi este aprobat de FCC</b>Samsung Z3, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung a primit recent aprobarea FCC, urm&acirc;nd să sosească deci pe piaţa foarte cur&acirc;nd. Evoluţia lui Tizen &icirc;n zona mobila a fost destul de lentă, Samsung av&acirc;nd probabil grijă...

Samsung Z3, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung a primit recent aprobarea FCC, urmând să sosească deci pe piaţa foarte curând. Evoluţia lui Tizen în zona mobila a fost destul de lentă, Samsung având probabil grijă să nu repete greşelile făcute cu Bada OS.

Tizen a fost mai popular pe smartwatchuri şi televizoarele Samsung, decât pe telefoane până acum. E bizar să vedem că după Samsung Z1 urmează Z3, dar probabil în spate se afla  studii ample şi raţiuni de marketing. Terminalul ar avea conform zvonurilor un ecran HD de 5 inch, procesor Snapdragon 410 64 bit quad core şi 1 GB RAM, sau poate 1.5 GB RAM. La bord vom avea şi 8 GB stocare şi o cameră de 8 megapixeli, deci dotările sunt low-midrange în acest caz.

Pentru selfie vom primi o cameră de 5 MP, iar speculaţiile afirmă că acest smartphone va fi lansat odată cu smartwatchul Gear S2 în octombrie şi acel model având Tizen OS la bord. Aflaţi că peste 1 milion de unităţi Samsung Z1 au fost vândute în India, Bangladesh şi Sri Lanka în primul trimestru al acestui an, deci există potenţial pentru modelele Tizen pe pieţele emergente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×