Samsung Z3 pregătit de lansare, vine cu o nouă versiune de Tizen şi este aprobat de FCC

1.148 ori
<b>Samsung Z3 pregătit de lansare, vine cu o nouă versiune de Tizen şi este aprobat de FCC</b>Samsung Z3, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung a primit recent aprobarea FCC, urm&acirc;nd să sosească deci pe piaţa foarte cur&acirc;nd. Evoluţia lui Tizen &icirc;n zona mobila a fost destul de lentă, Samsung av&acirc;nd probabil grijă...

Samsung Z3, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung a primit recent aprobarea FCC, urmând să sosească deci pe piaţa foarte curând. Evoluţia lui Tizen în zona mobila a fost destul de lentă, Samsung având probabil grijă să nu repete greşelile făcute cu Bada OS.

Tizen a fost mai popular pe smartwatchuri şi televizoarele Samsung, decât pe telefoane până acum. E bizar să vedem că după Samsung Z1 urmează Z3, dar probabil în spate se afla  studii ample şi raţiuni de marketing. Terminalul ar avea conform zvonurilor un ecran HD de 5 inch, procesor Snapdragon 410 64 bit quad core şi 1 GB RAM, sau poate 1.5 GB RAM. La bord vom avea şi 8 GB stocare şi o cameră de 8 megapixeli, deci dotările sunt low-midrange în acest caz.

Pentru selfie vom primi o cameră de 5 MP, iar speculaţiile afirmă că acest smartphone va fi lansat odată cu smartwatchul Gear S2 în octombrie şi acel model având Tizen OS la bord. Aflaţi că peste 1 milion de unităţi Samsung Z1 au fost vândute în India, Bangladesh şi Sri Lanka în primul trimestru al acestui an, deci există potenţial pentru modelele Tizen pe pieţele emergente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×