Vodafone va lansa servicii de apelare WiFi în următoarele săptămâni, pentru inceput in UK

1.855 ori
<b>Vodafone va lansa servicii de apelare WiFi în următoarele săptămâni, pentru inceput in UK</b>Operatorul Vodafone a anunţat că va &icirc;ncepe să ofere servicii de apelare via WiFi &icirc;n următoarele săptăm&acirc;ni. Vestea vine la puţin timp după anunţarea serviciilor VoLTE Vodafone, iar &icirc;n cazul &icirc;n care vă...

Operatorul Vodafone a anunţat că va începe să ofere servicii de apelare via WiFi în următoarele săptămâni. Vestea vine la puţin timp după anunţarea serviciilor VoLTE Vodafone, iar în cazul în care vă întrebaţi e vorba pentru început de un debut britanic, deci mai avem de aşteptat pe piaţa autohtonă.

Deocamdată totul e în stadiu de "coming soon", cu o listă de telefoane compatibile parţial confirmată. Pe lista se afla iPhone 5s, iPhone 6c, iPhone 6 şi 6 Plus, dar şi Galaxy S6, S5 şi Galaxy S6 Edge, plus Microsoft Lumia 640 şi HTC One M9. WiFi Calling este o soluţie care permite conectarea la reţeaua Vodafone chiar şi atunci când foloseşti o conexiune WiFi şi chiar în locurile unde nu există semnal al operatorului.

Nu va fi nevoie de descărcarea unei aplicaţii separate, ci doar de conexiune WiFi şi astfel se pot realiza apeluri ca în modul normal de funcţionare. Ideea acestui serviciu e de a rezolva lipsa de acoperire în zone precum subsoluri (unde sunt multe cluburi de altfel), în încăperi cu ziduri foarte groase sau în metroul londonez, după cum afirmă Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×