Samsung Z3 va fi un nou telefon cu Tizen OS la bord şi ecran Super AMOLED HD, soseşte în a doua parte a anului

959 ori
<b>Samsung Z3 va fi un nou telefon cu Tizen OS la bord şi ecran Super AMOLED HD, soseşte în a doua parte a anului</b>Samsung a lansat primul său telefon cu Tizen OS la bord, Z1, după o serie de am&acirc;nări şi anulari. Rezultatul a fost un terminal entry level, de la care nu se aşteptau lucruri măreţe. Şi acum ne pregătim de sosirea succesorului. &nbsp;...

Samsung a lansat primul său telefon cu Tizen OS la bord, Z1, după o serie de amânări şi anulari. Rezultatul a fost un terminal entry level, de la care nu se aşteptau lucruri măreţe. Şi acum ne pregătim de sosirea succesorului.

Samsung a reuşit între timp să vândă peste 1 milion de unităţi ale lui Z1 la jumătate de an de la debutul său. Printre altele, Samsung Z1 a fost cel mai bine vândut smartphone din Bangladesh în trimestrul 1 al acestui an. Samsung Z3 vine în completarea acelui model, conform unor surse apropiate de sud coreeni. Cunoscut şi sub nume de cod SM-Z300H, noul venit va rula Tizen 2.4 şi va include un display Super AMOLED de 5 inch, dar şi 1.5 GB RAM şi 8 GB stocare.

La bord se va afla şi un CPU quad core Spreadtrum SC7730S, iar toate aceste dotări fac noul telefon în mod clar mai puternic decât primul. Şi camera primeşte un upgrade, cu un senzor de 8 MP în spate, cu autofocus şi blitz LED, plus o cameră frontală de 5 MP. Ambele camere vor avea senzori cu mărime de 1/4 inch. Z3 va măsura 9.5 mm în grosime, va cântări 140 de grame şi va adopta o baterie de 2600 mAh.

E foarte posibil ca aceste model să fie unul dual SIM, destinat din nou doar ţărilor învecinate cu India şi pieţelor emergente. Terminalul va debuta în a doua jumătate a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×