Xiaomi Redmi Note 2 este fotografiat din nou; vine cu scanner de amprente și design ce amintește de Meizu MX4

1.176 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 2 este fotografiat din nou; vine cu scanner de amprente și design ce amintește de Meizu MX4</b>&Icirc;n urmă cu aproximativ 2 luni vedeam o imagine ce părea a dezvălui un prototip pentru Xiaomi Redmi Note 2, iar astăzi o variantă finală a acestui produs este fotografiată &icirc;n China. După cum bine știți, prima generație Redmi Note a...

În urmă cu aproximativ 2 luni vedeam o imagine ce părea a dezvălui un prototip pentru Xiaomi Redmi Note 2, iar astăzi o variantă finală a acestui produs este fotografiată în China. După cum bine știți, prima generație Redmi Note a fost un adevărat hit pe piața chineză, dar și în afară teritoriului asiatic.

Noile fotografii ne dezvăluie câteva aspecte legate de hardware și design. Primul lucru pe care îl remarcăm este design-ul foarte similar cu cel al lui Meizu MX4, acest telefon servind iată pe post de inspirație și pentru Xiaomi cu această ocazie.

La capitolul dotări hardware, se pare că Xiaomi îl transformă pe succesorul lui Redmi Note într-un device ceva mai performant, acesta urmând a sosi cu un scanner pentru amprente situat sub camera foto. De asemenea, carcasa uni-body metalică este iarași un upgrade destul de important în comparație cu acel corp din policarbonat pentru modelul din 2014. 

Xiaomi Redmi Note 2 este fotografiat din nou; vine cu scanner de amprente și design ce amintește de Meizu MX4

Potrivit unor zvonuri, Xiaomi Redmi Note 2 va sosi în două variante, una cu procesor Qualcomm Snapdragon 615, și o alta cu chip Snapdragon 410. Restul dotărilor vor fi reprezentate de către un display FHD de 5.5 inch, 2 GB RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor selfie de 5 megapixeli.

Rămâne de văzut și dacă prețul va fi un punct pro pentru acest nou terminal.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×