Samsung Z4 certificat de FCC, e un nou telefon cu Tizen OS şi baterie de 2050 mAh

763 ori
<b>Samsung Z4 certificat de FCC, e un nou telefon cu Tizen OS şi baterie de 2050 mAh</b>Se pare că sud-coreenii de la Samsung nu renunță la integrarea lui Tizen OS pe smartphone-uri, aceștia pregătind un nou produs de acest tip numit Samsung Z4. Handset-ul și-a făcut apariția la FCC, agenție ce îi confirmă existența și totodată faptul că

Samsung îşi continuă iniţiativa Tizen şi în zona smartphone, nu doar cea a ceasurilor şi televizoarelor, pregătindu-ne modelul Samsung Z4 cu acest OS la bord. După ce a pierdut câţiva membri din Alianţa Tizen în ultimii ani, iată că proiectul continuă totuşi şi Z4 a fost certificat recent de către FCC.

Din păcate avem foarte puţine detalii despre acest terminal, cunoscut sub numele de cod Samsung SM-Z400. Ştim doar că va fi un telefon dual SIM, cu lungime de 132.9 mm şi lăţime de 69.2 mm. Bateria este o unitate de 2050 mAh, iar la bord vom găsi Tizen OS 3.0, care ar trebui să şi debuteze pe acest smartphone. Samsung Z4 este urmaşul lui Z3, care s-a lansat cu 18 luni în urmă.

Acel terminal avea dotări modeste, precum un ecran Super AMOLED de 5 inch, procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare. În spate se afla o cameră de 8 MP cu blitz LED şi în faţă o cameră de 5 MP. Mai găseam şi o baterie de 2600 mAh la bord cu mod ultra power saving. Pe Z4 am putea primi 16 GB stocare, 2 GB RAM şi camera de 13 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×