Samsung ZeQ, un telefon cu Tizen OS nelansat apare În imagini hands on

1.127 ori
<b>Samsung ZeQ, un telefon cu Tizen OS nelansat apare În imagini hands on</b>înainte de lansarea lui Samsung Z, primul telefon cu Tizen OS de la Samsung, exista un alt device pregătit de debut. Operatorul japonez NTT DoCoMo era gata să lanseze telefonul din imaginea de mai jos, cunoscut drept Samsung ZeQ. &nbsp; Ceea ce vedeți...

înainte de lansarea lui Samsung Z, primul telefon cu Tizen OS de la Samsung, exista un alt device pregătit de debut. Operatorul japonez NTT DoCoMo era gata să lanseze telefonul din imaginea de mai jos, cunoscut drept Samsung ZeQ.

Ceea ce vedeți aici este un proiect anulat, prezentat în imagini hands on. După cum știți operatorul DoCoMo a decis să renunțe la proiectele legate de Tizen, dar poate că acest model are un viitor, de vreme ce există imagini cu el la FCC. Ca design ZeQ aduce cu handseturile Samsung cu Android, în special cu Galaxy S4. Aparent acest device ar fi apărut pe eBay cu câteva luni în urmă.

Samsung ZeQ

Acest model vine cu un display de 4.8 inch cu rezoluție 720p, procesor Snapdragon 800, o cameră cu blitz LED în spate și o baterie de 2600 mAh. Practic Samsung a păstrat hardware-ul pe Samsung Z, dar a schimbat designul, deci acest telefon poate fi privit ca un prototip. Personal mi se pare cam gros acest handset și marginea de "metal fals" e la rândul său puțin cam prea mare. Cum vi se pare acest precursor al lui Samsung Z?

Samsung ZeQ - spate

Samsung ZeQ, un telefon cu Tizen OS nelansat apare În imagini hands on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×