SanDisk ofera cum carduri M2 de 8GB pentru mobile

1.172 ori
<b>SanDisk ofera cum carduri M2 de 8GB pentru mobile</b>Cardul flash Memory Stick Micro (M2) de 8GB, oferit de SanDisk este modelul M2 cu cea mai mare capacitate din lume, oferind spatiu de stocare pentru 2000 de melodii digitale, sau 5000 de imagini la rezolutie inalta, eventual 5 ore de video MPEG4. SanDisk...

Cardul flash Memory Stick Micro (M2) de 8GB, oferit de SanDisk este modelul M2 cu cea mai mare capacitate din lume, oferind spatiu de stocare pentru 2000 de melodii digitale, sau 5000 de imagini la rezolutie inalta, eventual 5 ore de video MPEG4.

SanDisk Corporation a anuntat ieri ca va pune la dispozitia producatorilor de terminale mobile si operatorilor cardul sau pentru testari si evaluari. Folosit in special in cazul telefoanelor Sony Ericsson, cardul SanDisk M2 de 8GB este ideal pentru numarul mare de consumatori care isi transforma terminalul mobil in centrul vietii lor digitale. Astfel, un simplu telefon devine un music player, o camera digitala si un video player/recorder.

Anuntul in legatura cu acest nou card a fost facut in cadrul IFA, cel mai mare show dedicat publicului consumator de electronice. SanDisk participa la o serie de expozitii, standul sau fiind disponibil pana in data de 5 septembrie, in cadrul showului de la Berin. Date complete despre producatorii de telefoane selectati pentru a folosi noul card vor fi anuntate in cel de-al patrulea sfert fiscal al anului, iar pretul celui mai nou M2 nu a fost inca anuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×