Celebrul joc Quake acum si pe Nokia N95

11.467 ori
<b>Celebrul joc Quake acum si pe Nokia N95</b>Iata ca unul dintre cele mai celebre shootere din lume, Quake, a fost portat si este acum disponibil pentru toate telefoanele dotate cu S60, editia a treia, Feature Pack 1. Din aceasta categoria fac parte terminale mobile ca Nokia N95, Nokia 6120 sau...

Iata ca unul dintre cele mai celebre shootere din lume, Quake, a fost portat si este acum disponibil pentru toate telefoanele dotate cu S60, editia a treia, Feature Pack 1. Din aceasta categoria fac parte terminale mobile ca Nokia N95, Nokia 6120 sau Nokia 6110. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul care demonstreaza cum functioneaza Quake pe un N95:

Veti avea nevoie doar de fisierele originale Quake, impreuna cu engine-ul aplicatiei portate. Un lucru care ii va interesa pe developeri: acest port foloseste library-urile Symbian PIPS, iar codul sursa este acum disponibil. Cazul jocului Quake este un exemplu perfect in legatura cu disponibilitatea library-urilor standard C (PIPS), care pot usura portarea pe platforma Symbian OS.

Dupa aceasta initiativa, ne gandim deja la jocuri de strategie, ca Red Alert, jucate pe un terminal ca N95. Va trebui ca developerii talentati sa isi puna mintea la contributie, elaborand porturi, care, cel mai probabil nu le vor aduce profituri... De mentionate este faptul ca dotarile hardware ale telefoanelor S60, cea de-a treia editie ar trebui sa suporte majoritatea jocurilor lansate in anii 90.

Celebrul joc Quake acum si pe Nokia N95:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×