Sanyo isi vinde departamentul mobil companiei Kyocera

Autor:  | Publicat în:  Sanyo 1.210 ori
<b>Sanyo isi vinde departamentul mobil companiei Kyocera</b>Compania japoneza Sanyo Electric se afla in stadiul final al discutiilor cu Kyocera, pentru a-si vinde departamentul de telefonie mobila. Cotidianul de afaceri Nikkei a afirmat ca firma cumparatoare doreste sa achizitioneze afacerea celor de la Sanyo la...

Compania japoneza Sanyo Electric se afla in stadiul final al discutiilor cu Kyocera, pentru a-si vinde departamentul de telefonie mobila.

Cotidianul de afaceri Nikkei a afirmat ca firma cumparatoare doreste sa achizitioneze afacerea celor de la Sanyo la pretul de 435 de milioane de dolari. O astfel de mutare ar da nastere unui posibil gigant asiatic, care isi va face cu siguranta numele cunoscut, atat in Tara Soarelui Rasare, cat si in Europa sau SUA. Desi la ora actuala, atat Sanyo, cat si Kyocera reprezinta nume practic necunoscute pentru publicul non-asiatic, operatiunea financiara care se pregateste va presupune si contopirea a 2 departamente de PR, producand eventual o schimbare de strategie a noii companii.

De obicei, producatorii asiatici prefera lansarile dedicate exclusiv publicului autohton, vanzand apoi tehnologia inclusa in terminalele sale si punand-o la dispozitie prin intermediul marilor companii. Acestea au deja o clientela stabila pe celelalte continente si pot promova noi produse si terminale mobile, propulsand vanzarile brandurilor pana acum anonime, cum este si cazul celor de la Kyocera.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×