Satisfactia clientului pe primul loc! Apple continua sa domine clasamentul, Motorola si Android se apropie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.248 ori
<b>Satisfactia clientului pe primul loc! Apple continua sa domine clasamentul, Motorola si Android se apropie</b>JD Power a publicat recent un studiu despre satisfactia clientilor care cumpara telefoane mobile, cu accentul pe piata din SUA. Apple continua sa domine clasamentul, dar Motorola si terminalele Android au facut furori in acest nou top. &nbsp; Gigantul din...

JD Power a publicat recent un studiu despre satisfactia clientilor care cumpara telefoane mobile, cu accentul pe piata din SUA. Apple continua sa domine clasamentul, dar Motorola si terminalele Android au facut furori in acest nou top.

Gigantul din Cupertino a obtinut un scor de 800 de puncte, in vreme ce Motorola si seria Droid au atins un impresionant punctaj de 791. Nici HTC nu se afla departe, modelele sale Android obtinand un total de 781 puncte. Restul marcilor au atins o medie de sub 764 puncte, RIM confruntandu-se cu scaderea BlackBery-urilor pana la 737 puncte.

Nokia continua sa nu performeze in SUA, cu un scor de 711 puncte, iar Palm si Samsung au obtinut oarecare cresteri, dar nu cruciale. Cei de la Apple ar trebui sa fie ingrijorati de acest clasament, care de obicei le asigura o dominatie totala a topului, cu o distanta mare fata de urmaritori. Nu cunoastem influenta lui iPhone 4 asupra clasamentului, iar efectele extraordinarului Samsung Galaxy S cu siguranta nu au fost luate in calcul inca.

Sa vedem cum va arata graficul si dupa sarbatorile de iarna...

Satisfactia clientului pe primul loc! Apple continua sa domine clasamentul, Motorola si Android se apropie

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×