Schimb casă cu iPhone 6; așa sună anunțul unui proprietar din Detroit

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.114 ori
<b>Schimb casă cu iPhone 6; așa sună anunțul unui proprietar din Detroit</b>Cu toții știm faptul că produsele Apple creează isterie și agitație mai peste tot în lume, dar astăzi dăm peste un caz extrem. Mai precis, un proprietar din Detroit este dispus să își ofere la schimb casa contra unui iPhone 6, terminal ce a...

Cu toții știm faptul că produsele Apple creează isterie și agitație mai peste tot în lume, dar astăzi dăm peste un caz extrem. Mai precis, un proprietar din Detroit este dispus să își ofere la schimb casa contra unui iPhone 6, terminal ce a fost lansat de curând pe piață, acesta fiind disponibil acum și la noi pe plan local.

Aflăm că posesorul casei este disperat să o vânda, asta după ce inițial în 2010 a cumpărat-o la prețul de 41.000$ cu speranța că va realiza un profit foarte rapid după o vânzare ulterioară. Cu toate acestea, se pare că valoarea reală a proprietății nu era la acea vreme mai mare de 10.500$.

Potrivit agenției imobiliare, până în acest moment au fost primite 2 oferte, una constând într-un iPhone 5, iar alta în suma de 850$. Din câte puteți vedea, casa arată destul de rău, ferestrele și ușile lipsind cu desăvârșire. Cineva cu iPhone 6?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×