Scanner-ul de amprente integrat în ecranul lui OnePlus 6T ar deveni mai rapid și precis cu fiecare utilizare

2.113 ori
<b>Scanner-ul de amprente integrat în ecranul lui OnePlus 6T ar deveni mai rapid și precis cu fiecare utilizare</b>La ora actuală telefoanele ce vin cu cititoare de amprente integrat în ecran adoptă soluții optice care nu prea se remarcă la capitolul precizie și viteză de deblocare. Până când sosesc modelele cu scanner ultrasonic nu avem decât să ne

Printre cele mai interesante dotări aduse de către smartphone-ul OnePlus 6T se numără și scanner-ul de amprente integrat în ecran, un senzor optic care se folosește de iluminarea unei zone specifice pentru a citi amprenta utilizatorului. Potrivit celor care au testat acest tip de scanner, viteza de deblocare nu este la fel de rapidă precum în cazul unui modul clasic regăsit în spate, sau integrat sub formă de buton home.

Astăzi aflăm totuși o veste promițătoare din partea celor de la OnePlus, aceea că viteza și precizia scanner-ului de amprente se va îmbunătăți cu fiecare utilizare. Detaliile vin din partea unui inginer software al companiei chineze și aveți mai jos traducerea declarației sale de pe forumurile OnePlus:

De fiecare dată când un utilizator deblochează cu succes telefonul folosind amprenta, scanner-ul va înregistra și zone ale degetului care nu au fost înregistrate la setup-ul inițial al amprentei. Datele astfel obținute sunt adăugate celor deja existente pe telefon, astfel că nivelul de precizie crește. De asemenea de câte ori scanner-ul este folosit se adună mai multe date despre amprenta utilizatorului.

Asta înseamnă și că în timp scanner-ul va permite deblocarea mai rapidă. Algoritmii senzorului sunt capabili să își dea seama și când amprenta utilizatorului este diferită de cea obișnuită - atunci când degetul este ud sau prezintă o tăietură. În aceste cazuri, odată ce telefonul este deblocat cu succes prin amprentă, algoritmii vor adăuga aceste date despre amprentă peste cele deja existente pentru a îmbunătăți viteza de deblocare în aceste condiții pe viitor. 

Așadar, viteza cititorului de amprente integrat în ecranul lui OnePlus 6T se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului. Sunt chiar și câteva confirmări din partea utilizatorilor care dețin telefonul încă de la debut. Vă amintim că OnePlus 6T se află în teste la Mobilissimo, un unboxing fiind prezentat aici!

De asemenea, cei care vor să își cumpere un OnePlus 6T de pe site-ul oneplus.net pot folosi link-ul nostru de referire și astfel beneficia de un voucher de 20 euro ce poate fi folosit pentru achiziția de accesorii! Îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×