Xiaomi anunță un nou scanner de amprente integrat în ecran ce ar putea ajunge pe flagship-ul Mi 9

704 ori
<b>Xiaomi anunță un nou scanner de amprente integrat în ecran ce ar putea ajunge pe flagship-ul Mi 9</b>Un trend ce va fi adoptat de tot mai multe smartphone-uri în acest an este și cel al cititoarelor de amprente integrate în ecran, soluții care și-ar putea face apariția chiar și pe telefoane din segmentul mid-range la un moment dat

Un trend ce va fi adoptat de tot mai multe smartphone-uri în acest an este și cel al cititoarelor de amprente integrate în ecran, soluții care și-ar putea face apariția chiar și pe telefoane din segmentul mid-range la un moment dat. Până atunci însă ne îndreptăm atenția către modelele flagship așteptate în 2019, precum Xiaomi Mi 9 care s-ar putea bucura de un nou tip de cititor, unul dezvoltat in-house după cum aflăm astăzi.

Suntem informați cu privire la faptul că Xiaomi a dezvoltat o tehnologie asociată cititoarelor de amprente integrate în ecran, una menită să rezolve două probleme majore ale actualelor soluții existente pe piață. Chinezii o deblocare instantă a smartphone-ului folosindu-se această metodă de autentificare și pe deasupra se mărește și zona de citire a amprentei de pe ecran. 

După cum probabil știți, Xiaomi are deja telefoane cu scanner de amprente integrat în ecran (Mi 8 Pro și Mi 8 Explorer Edition) - modele care totuși se bazează pe tehnologie last-gen. Ținând cont de anunțul făcut astăzi nu ar fi exclus ca viitorul flagship al comapniei și anume Mi 9 să adopte noul tip de scanner de amprente. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×