OnePlus 6T primește un nou teaser video care pune accentul pe scanner-ul de amprente integrat în ecran

1.178 ori
<b>OnePlus 6T primește un nou teaser video care pune accentul pe scanner-ul de amprente integrat în ecran</b>Din partea celor de la OnePlus vine astăzi și un teaser video asociat smartphone-ului OnePlus 6T, material ce pune focusul pe scannerul de amprente integrat în ecranul noului dispozitiv. În cele câteva zeci de secunde vedem cum firma

Numărătoarea inversă până la debutul lui OnePlus 6T a început deja și firma producătoare începe să livreze mai multe materiale promo cu scopul de a atrage atenția privitorilor precum este cazul clipului video inspirațional pe care îl puteți vedea mai jos.

În cele 29 secunde ale materialului video OnePlus vorbește despre creativitatea umană și despre tehnologiile apărute de-a lungul anilor, la final fiind dezvăluit și scanner-ul din ecranul viitorului flagship. Vedem zona în care ne vom pune degetul pentru a ne autentifica pe device și la bază grila pentru difuzor și portul USB-C.

Din păcate nu vom mai primi jack audio 3.5 mm în cazul de față, semn că am putea remarcă o creștere la nivel de capacitate a bateriei, la un moment dat fiind chiar sugerată o unitate de 3700 mAh (vs. 3300 mAh OnePlus 6). Telefonul va aduce cameră duală în spate, un ecran de 6+ inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie AMOLED și un procesor Snapdragon 845.

OnePlus 6T se lansează pe 17 octombrie și va fi disponibil în variante cu 6 sau 8 GB RAM pe negru glossy sau negru mat

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×