Schimbă aspectul meniurilor din Android cu ADWLauncher EX, acum În versiunea 1.3.1 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 5.275 ori
<b>Schimbă aspectul meniurilor din Android cu ADWLauncher EX, acum În versiunea 1.3.1 (Video)</b>Dacă v-ați plictisit de felul în care arată Android și nu sunteți mulțumiți de interfața customizată oferită de producătorul telefonului dumneavoastră, ADWLauncher EX vă vine în întâmpinare. Softul a ajuns la versiunea 1.3.1 și permite...

Dacă v-ați plictisit de felul în care arată Android și nu sunteți mulțumiți de interfața customizată oferită de producătorul telefonului dumneavoastră, ADWLauncher EX vă vine în întâmpinare. Softul a ajuns la versiunea 1.3.1 și permite customizarea meniurilor sistemului de operare și a modului în care funcționează acesta.

ADWLauncher este o aplicație normală Android care va rula atunci când apăsați tasta Home din Android, oferindu-vă acces la sute de teme pentru fundal, diferite formate de meniuri penru desktop, editoare de iconuri și un dock customizabil. ADWLauncher EX este bazat pe core-ul open source ADW.Launcher, adăugându-i numeroase îmbunătățiri, cum ar fi tranziții desktop noi, noi iconuri, elemente de grafică împrumutate de la Nexus One și lookuri diferite pentru drawere.

Ce aduce în plus versiunea 1.3.1? Ei bine app drawerele au fost refăcute pentru o mai bună performanță a sistemului și există acum o nouă modalitate de a administra temele. Veți beneficia și de noi tranziții, de opțiuni de zoom în desktop și de compatibilitate experientală cu Honeycomb, cu ajutorul acelerarii hardware.

Găsiți în clipul de mai jos un demo video la acest software, pe care îl puteți descărca de aici sau scanând codul QR din acest articol.

https://market.android.com/details?id=org.adwfreak.launcher

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×