Sony Ericsson WT18i, Întoarcerea telefonului Walkman? Deocamdată doar În China!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.592 ori
<b>Sony Ericsson WT18i, Întoarcerea telefonului Walkman? Deocamdată doar În China!</b>După ce Sony Ericsson ne-a lăsat impresia că ar plănui o revenire a seriei de telefoane muzicale Walkman, prin anunțarea modelului W8, iată o nouă dovadă: handsetul WT18i. Acesta este un terminal mid-end, care și-a făcut apariția în China și...

După ce Sony Ericsson ne-a lăsat impresia că ar plănui o revenire a seriei de telefoane muzicale Walkman, prin anunțarea modelului W8, iată o nouă dovadă: handsetul WT18i. Acesta este un terminal mid-end, care și-a făcut apariția în China și care face parte din aceeași serie Walkman.

în vreme ce Sony Ericson W8 era practic un Xperia X8 rebranduit, WT18i este un model nou, care include printre specificații un procesor Marvell PXA920 de 806 MHz și un display HVGA de 3.2 inchi. Acest nou Sony Ericsson vine și cu o memorie internă de 150 MB, slot microSD și o cameră de 3 megapixeli, cu suport pentru captură video 480p.

Terminalul cântărește 110 grame și încorporează și o cameră frontală pentru videoconvorbiri. în ce privește sistemul de operare, WT18i rulează Android 2.2 într-o variantă customizată numită OMS 2.5. Nu avem informații despre lansare sau prețul acestui model, dar sperăm ca el să fie lansat și internațional, nu doar în China.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×