CyanogenMod 7 a atins 215.000 de descărcări

Autor:  | Publicat în:  Android 1.709 ori
<b>CyanogenMod 7 a atins 215.000 de descărcări</b>Unul dintre atuurile sistemului de operare Android dezvoltat de Google este faptul că se găsesc multe posibilități de customizare a ROM-ului. Poate cel mai popular la ora actuală este CyanogenMod 7. Atuurile sale sunt date de faptul că poate fi...

Unul dintre atuurile sistemului de operare Android dezvoltat de Google este faptul că se găsesc multe posibilități de customizare a ROM-ului. Poate cel mai popular la ora actuală este CyanogenMod 7. Atuurile sale sunt date de faptul că poate fi portat pe o sumedenie de telefoane Android și că în spatele său se află o comunitate activă ce aduce update-uri constante și diversele probleme întâmpinate sunt rezolvate rapid.

Evoluează rapid și deja s-ar putea să fie depășită și valoarea de 220.000 de descărcări. Cele mai multe accesări s-au făcut din SUA, Suedia, Finlanda, Norvegia.

Adoptarea unui astfel de soft se face pe propria răspundere și de multe ori este însoțit de pierderea garanției. Numai Nexus One și S nu sunt limitate din acest punct de vedere. Voi ce ați ales spre a vă customiza la maxim telefonul Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×