Schimbare la fata pentru Android: cat de customizabil e OS-ul Google? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.268 ori
<b>Schimbare la fata pentru Android: cat de customizabil e OS-ul Google? (Video)</b>Unul dintre avantajele principale ale platformei Android este customizabilitatea, testata in clipul de mai jos, care prezinta in ce fel putem transforma interfata standard de pe sistemul mobil de operare dezvoltat de Google. &nbsp; La debutul lui Android,...

Unul dintre avantajele principale ale platformei Android este customizabilitatea, testata in clipul de mai jos, care prezinta in ce fel putem transforma interfata standard de pe sistemul mobil de operare dezvoltat de Google.

La debutul lui Android, publicul se declara nemultumit de lookul sau, dar recent numeroasele interfate customizate pentru tableturi si smartphone-uri Android s-au dovedit mai dezamagitoare decat lookul standard al lui Froyo/Eclair/Donut. In cazul lui MOTOBLUR, tindem sa credem ca asa e, iar clipul din acest articol ne arata cum sa transformam un UI simplist intr-unul aratos, pur si simplu prin setarile oferite de Google.

"Roy is on Android" este pasionatul care face analiza interfatei, cu mentiunea ca o simpla aplicatie poate schimba radical experienta de utilizare a unui terminal mobil.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×