Secretara ta personala, acum pe telefon

2.145 ori
<b>Secretara ta personala, acum pe telefon</b>Se pare ca memento-urile si alarmele de pe mobil de tot soiul nu mai sunt de ajuns pentru a ne aminti ca avem ceva important de facut. In curand vom folosi secretare virtuale, care ne vor prelua apelurile si ne vor anunta ca se apropie o sedinta...

Se pare ca memento-urile si alarmele de pe mobil de tot soiul nu mai sunt de ajuns pentru a ne aminti ca avem ceva important de facut. In curand vom folosi secretare virtuale, care ne vor prelua apelurile si ne vor anunta ca se apropie o sedinta importanta.

InterGrafx este compania care s-a inhamat la o astfel de initiativa, testata la ora actuala de catre clientii serviciilor de telefonie mobila din China. Producatorul aplicatiei spera ca softul sau sa fie popular in Europa, fiind apoi promovat si in restul lumii, in special in mediul ultra-ocupat al oamenilor de afaceri. Secretara virtuala va fi disponibila sub forma unei interfate placute si afisa animatii de intampinare si de ramas bun, folosind wallpaper-uri dinamice si administrand toate evenimentele pe care le aveti programate in agenda.

Astfel vom putea spune "adio" organizerelor personale, optand pentru o simpla aplicatie care preia apeluri, administreaza calendarul, trimite automat felicitari si SMS-uri de "la multi ani", va trezeste la ora potrivita si se comporta ca o secretara ideala, dar una care nu face greseli (nici Xeroxuri sau cafele).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×