Navi2GO: navigatie 3D pe terminale Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.721 ori
<b>Navi2GO: navigatie 3D pe terminale Windows Mobile</b>Unul dintre redactorii site-ului Ubergizmo.com a avut sansa de a se intalni cu CEO-ul 3DVU, companie care produce tehnologia Navi2Go, viitorul softurilor navigationale. Avem de-a face cu un soft de navigatie 3D disponibil acum in Marea Britanie pentru...

Unul dintre redactorii site-ului Ubergizmo.com a avut sansa de a se intalni cu CEO-ul 3DVU, companie care produce tehnologia Navi2Go, viitorul softurilor navigationale.

Avem de-a face cu un soft de navigatie 3D disponibil acum in Marea Britanie pentru toate terminalele ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Vom vedea si o lansare peste Ocean a software-ului, dar de abia in cel de-al doilea trimestru al anului viitor si o portare a lui Navi2Go pe Symbian, tot in 2008. Randarea este facut prin intermediul unui client, astfel ca nu veti avea nevoie de accelerare hardware.

De asemenea, puteti folosi si versiunea desktop a performantului soft, disponibila pe site-ul Navi2Go. Prin intermediul acesteia va veti putea planifica ruta de calatorie, salvand-o pe telefonul mobil. Nu suntem totusi siguri ca grafica 3D este o idee buna sau utila in acest caz, avand in vedere ca randarea nu va fi destul de fluida pe multe terminale. Totusi, posesorii unui telefon de top vor fi cu siguranta incantati de ideea unui sistem navigational 3D, ce aminteste de cele mai populare GPS-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×