Nokia start lansat inainte de evenimentul din San Francisco al Apple

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.532 ori
<b>Nokia start lansat inainte de evenimentul din San Francisco al Apple</b>Strategie sau coincidenta? Nokia a anuntat pentru data de 21 ianuarie, un eveniment concentrat asupra serviciului OVI, care cel putin pana pe data de 21, va ramane modalitatea prin care utilizatorii de telefoane Nokia isi personalizeaza terminalele cu...

Strategie sau coincidenta? Nokia a anuntat pentru data de 21 ianuarie, un eveniment concentrat asupra serviciului OVI, care cel putin pana pe data de 21, va ramane modalitatea prin care utilizatorii de telefoane Nokia isi personalizeaza terminalele cu softuri, jocuri, dar si cu muzica si harti. Interesant e faptul ca au ales data de 21 ianuarie, care precede evenimetul Apple din 27 ianuarie, care la randu-i se anunta unul de exceptie! Dar sa revenim la Nokia...

La ce ne putem astepta:

1. Cel mai probabil o platforma OVI reinnoita, cu un OVI Shop pe masura asteptarilor, in trend cu competitorii Apple, Android si Windows Mobile.

2. Mai putin probabil, dar nu imposibil: OVI OS, despre care am emis o teorie pe blogul nostru in limba engleza, luand insa in considerare stirile recente cu privire la noua interfata Symbian S^4 UI, e totusi o posibilitate de luat in seama.

3. Mai mult ca probabil, e imposibil sa asistam la anuntarea unui telefon revolutionar, complet flexibil, de vreme ce stirile cu patentul pentru un asemenea gadget, au aparut doar azi. Totusi acest lucru nu exclude anuntarea unui super-phone, pe care producatorul finlandez sa-l arunce in cusca cu lei a competitorilor de pe piata terminalelor destepte.

Hai sa vedem insa la ce ne putem astepta din partea Apple:

1. Mult-zvonitul Apple Tablet, sau cum e numit de cele mai multe ori de presa internationala: iSlate e cel mai probabil  "the next big think" al Apple si va fii prezentat chiar de mentorul celor din Cupertino, Steve Jobs in persoana.

2. Mai putin probabil, dar (iarasi) nu imposibil: Apple iPhone 4G, despre care au aparut stiri care indicau luna aprilie ca fiind certa pentru lansare, dar si unele care bateau moneda pe luna ianuarie, ne fac sa credem ca iPhone generatia 4 ramane o varianta valabila, trebuie doar sa asteptam ziua de 27 a acestei luni, sa ne edificam asupra acestei intrebari!

3. Probabil cea mai mare surpriza ar fi daca niciunul din cele doua device-uri n-ar fi anuntate pe 27, iar Apple ne-ar dezamagi cu update-uri minore, cum a facut-o si asta vara la lansarea iPhone 3GS.

apple-promises-epic-press-event-on-january-27-th-tablet-possibly-on-the-way

Fiind vorba de doua companii gigant, personal as vrea sa cred ca se va intampla iar, ce s-a intamplat acum trei ani pe data de 9 ianuarie 2007, cand Apple a reinventat telefonul, cu al sau iPhone!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×