Secretele lui Windows Phone 7: USB audio/video out În curand disponibil

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.268 ori
<b>Secretele lui Windows Phone 7: USB audio/video out În curand disponibil</b>Windows Phone 7 începe să ni se dezvăluie tot mai mult, după ce primele telefoane cu această platformă au început să fie vândute cu nici 2 săptămâni în urmă la nivel internațional. Am aflat pentru început că printr-o serie de hackuri...

Windows Phone 7 începe să ni se dezvăluie tot mai mult, după ce primele telefoane cu această platformă au început să fie vândute cu nici 2 săptămâni în urmă la nivel internațional. Am aflat pentru început că printr-o serie de hackuri putem transforma un telefon WP7 într-un stick USB și apoi că putem face ca noua platformă să suporte tethering USB. Să vedem ce alte secrete mai are WP7!

Paul Thurrott a postat câteva detalii despre o viitoare funcție care va sosi pe terminalele Windows Phone 7: USB audio/video out. Se pare că Microsoft nu a putut prezenta o aplicație creată pentru această funcție la momentul lansării, deoarece softul nu este finisat și se confruntă cu buguri. O astfel de tehnologie ar deschide drumul pentru noi accessorii, cum ar fi dock-uri sub numeroase brandinguri și car kit-uri de tot felul.

Ar fi păcat ca secțiunea Zune a OS-ului să nu primească și niște accesorii pe măsură, mai ales că playerul cu același nume suportă deja ieșire audio și video și în curând și telefoanele WP7 îi vor călca pe urme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×