Transformă-ți telefonul Windows Phone 7 În drive USB: ghidul disponibil aici!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.049 ori
<b>Transformă-ți telefonul Windows Phone 7 În drive USB: ghidul disponibil aici!</b>După ce telefoanele Windows Phone 7 au început să ajungă în magazinele din toată lumea au apărut și primele mod-uri și hack-uri asociate platformelor proaspăt lansate. Am aflat deja că WP7 este capabil de tethering USB via hack și iată că...

După ce telefoanele Windows Phone 7 au început să ajungă în magazinele din toată lumea au apărut și primele mod-uri și hack-uri asociate platformelor proaspăt lansate. Am aflat deja că WP7 este capabil de tethering USB via hack și iată că acum există și o modalitate de a transforma un telefon Windows Phone 7 într-un drive USB, pe care veți stoca melodii, documente și alte fișiere.

Cei de la MobilTechWorld sunt autorii unui ghid, care vă va ilumina în această privință și rețineți că funcția de drive USB nu este suportată oficial. Din păcate, acest hack funcționează doar pentru un PC anume, deci veți putea folosi terminalul WP7 drept stick USB doar pe un anumit computer, cel cu care l-ați sincronizat.

Transformă-ți telefonul Windows Phone 7 În drive USB: ghidul disponibil aici!

Aveți nevoie doar de 5 minute libere și de următorul ghid:

1. Deschideți editorul de registri de pe PC, scriind regedit în meniul Start
2. Accesați HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB și căutați ZuneDriver
3. Acum va trebui să modificați 3 entry-uri (sau mai multe dacă folosiți multiple telefoane WP7), în acest mod:

- Schimbați ShowInShell de la valoarea 0 la 1
- Schimbați PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell de la valoarea 1 la 0
- Schimbați EnableLegacySpport de la valorea 0 la 1

Nu va fi nevoie de restart, ci doar să conectați telefonul via USB și apoi veți vedea noul "stick USB", pe care puteți copia orice doriți, în limita memoriei disponibile.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×