Secretul reparării lui HTC One este o unealtă secretă, conform designerului său

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.874 ori
<b>Secretul reparării lui HTC One este o unealtă secretă, conform designerului său</b>V-am informat în acest articol&nbsp;că HTC One este un coșmar când vine vorba de reparații, iar cei de la iFixit i-au dat o notă de 1 din 10 pentru ușurința de reparare. Se pare că există un mic secret care stă în spatele unei dezasamblări...

V-am informat în acest articol că HTC One este un coșmar când vine vorba de reparații, iar cei de la iFixit i-au dat o notă de 1 din 10 pentru ușurința de reparare. Se pare că există un mic secret care stă în spatele unei dezasamblări și asamblări perfecte de One.

Conform designerului șef care a lucrat la modelul HTC One, aveți nevoie de o unealtă secretă specială pentru repararea handsetului. Justin Huang este cel care a desenat telefonul pe hârtie pentru prima oară și el afirmă că în timpul dezvoltării acestui flagship a existat o echipă axată strict pe repararea terminalului.

Orice telefon trimis înapoi la HTC are parte de o unealtă specială pentru a detașa capacul din spate și a accesa fără probleme componentele interne. Doar HTC are mecanismul secret necesar și nu pare a vrea să dezvăluie despre ce e vorba. Huang sfătuiește posesorii să nu încerce așa ceva acasă și asta cu un zâmbet mare pe chip. HTC încearcă să fie Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×