Secretul reparării lui HTC One este o unealtă secretă, conform designerului său

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.902 ori
<b>Secretul reparării lui HTC One este o unealtă secretă, conform designerului său</b>V-am informat în acest articol&nbsp;că HTC One este un coșmar când vine vorba de reparații, iar cei de la iFixit i-au dat o notă de 1 din 10 pentru ușurința de reparare. Se pare că există un mic secret care stă în spatele unei dezasamblări...

V-am informat în acest articol că HTC One este un coșmar când vine vorba de reparații, iar cei de la iFixit i-au dat o notă de 1 din 10 pentru ușurința de reparare. Se pare că există un mic secret care stă în spatele unei dezasamblări și asamblări perfecte de One.

Conform designerului șef care a lucrat la modelul HTC One, aveți nevoie de o unealtă secretă specială pentru repararea handsetului. Justin Huang este cel care a desenat telefonul pe hârtie pentru prima oară și el afirmă că în timpul dezvoltării acestui flagship a existat o echipă axată strict pe repararea terminalului.

Orice telefon trimis înapoi la HTC are parte de o unealtă specială pentru a detașa capacul din spate și a accesa fără probleme componentele interne. Doar HTC are mecanismul secret necesar și nu pare a vrea să dezvăluie despre ce e vorba. Huang sfătuiește posesorii să nu încerce așa ceva acasă și asta cu un zâmbet mare pe chip. HTC încearcă să fie Apple?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×