Nokia se pregătește de noi rezultate financiare; Veștile proaspete ar putea Însemna vânzarea companiei

1.298 ori
<b>Nokia se pregătește de noi rezultate financiare; Veștile proaspete ar putea Însemna vânzarea companiei</b>Săptămâna viitoare va fi crucială pentru Nokia, care își va prezenta rezultatele financiare pe trimestrul 2. în funcție de amploarea rezultatelor, Stephen Elop va lua o decizie care va schimbă viitorul companiei finlandeze printr-o vânzare a...

Săptămâna viitoare va fi crucială pentru Nokia, care își va prezenta rezultatele financiare pe trimestrul 2. în funcție de amploarea rezultatelor, Stephen Elop va lua o decizie care va schimbă viitorul companiei finlandeze printr-o vânzare a firmei sau va continua funcționarea entității nordice în modul actual de existență.

întrebarea este: poate Nokia supraviețui de sine stătătoare? Suma anunțată de Elop săptămâna viitoare ar trebui să fie destul de mare, pe partea de venituri încât creatorul seriei Lumia să poată supraviețui fără ajutorul Microsoft sau al altor părți interesate. Analiștii au început deja predicțiile pesimiste, afirmând că livrările de handseturi au scăzut în trimestrul 2 și până și modelele low end au avut de suferit, pe măsură ce publicul adoptă smartphone-urile ieftine ale producătorilor asiatici. 
  
Se vorbește despre preluarea Nokia de mai bine de un an, dar discuțiile recente cu Microsoft au ajuns într-un punct mort. Nokia a cumpărat recent și participația Siemens AG în Nokia Siemens Networks, iar această cheltuială de miliarde nu va duce la rezultate financiare prea bune în trimestrul 2. Mai are Nokia șanse să surprindă analiștii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×