șeful Huawei România anunță instalarea a mii de antene noi de telefonie mobilă

Autor:  | Publicat în:  Huawei 956 ori
<b>șeful Huawei România anunță instalarea a mii de antene noi de telefonie mobilă</b>Deși în 2014 conceptul de lipsa de semnal pare a fi străin multora dintre noi, vă invit undeva la capătul de Est al orașului București în zona Ozana-Salajan, unde stă colegul Alex și semnalul pe iPhone-ul lui este de 1 liniuța din 5. De aceea...

Deși în 2014 conceptul de lipsa de semnal pare a fi străin multora dintre noi, vă invit undeva la capătul de Est al orașului București în zona Ozana-Salajan, unde stă colegul Alex și semnalul pe iPhone-ul lui este de 1 liniuța din 5. De aceea pare benefic anunțul directorului departamentului de Conturi Integrate, Huawei Romania - Vlad Doicaru, care a promis că operatorii vor instala mii, poate chiar zeci de mii de antene noi de telefonie mobilă.

Operatorii de la noi sunt gata să facă investiții ample în infrastructură, pe măsură ce se ascute lupta între ei. Acum că 4G-ul este la îndemână și trebuie îmbunătățită doar acoperirea sa, operatorii pot atinge un nou prag de creștere și își vor lua procente de piață unul de la altul. în vreme ce Cosmote va deveni T-Mobile din toamnă, iar Vodafone va înghiți probabil RCS-RDS, e interesant ce boost va primi Orange din Franța.

Aparent traficul urban de date și telefonie este în creștere, deci chiar și zonele dens populate au nevoie de o evoluție a infrastructurii, nu doar cele izolate. în România există în acest moment aproximativ 8 milioane de smartphone-uri, iar numărul total de conexiuni active la Internet mboil au atins în 2013 13.6 milioane, cu 35% mai mult decât în 2012. Noile antene vor fi instalate cu predilecție în noduri de comunicație, că malluri, clădiri de birouri și alte zone cu trafic intens de date.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×