Sennheiser colaborează cu Samsung pentru realizarea de căşti pentru terminale Android

905 ori
<b>Sennheiser colaborează cu Samsung pentru realizarea de căşti pentru terminale Android</b>O colaborare interesantă ni se prezintă astăzi la orizont și anume cea dintre Sennheiser și Samsung. Rodul acestei colaborări ar fi dezvoltarea de căști pentru smartphone-urile Android viitoare ce vor sosi pe piață. La ora actuală flagship-ul Galaxy S8 se

Nemţii de la Sennheiser sunt foarte apreciaţi pe piaţa de headset-uri audio, iar acum Samsung i-a cooptat pentru un proiect. Cele două companii vor realiza împreună căşti de mici dimensiuni pentru telefoanele şi tabletele Android.

Noile headset-uri vor folosi tehnologia proprietară a germanilor, AMBEO 3D, care face ca filmele şi jocurile să sune mai realist. Sennheiser producea deja căşti AMBEO cu conectoare Lightning special pentru iPhone-uri. E interesant că CEO-ul Andreas Sennheiser a ţinut sa menționeze că lucreaza cu Samsung pentru că "Android domină piaţa smartphone" şi pentru că "Sennheiser are nevoie de credibilitate".

Samsung are deja bifată achiziţia Harman şi a oferit la pachet cu Galaxy S8 căşti tunate de AKG, deci nu e străină de numele mari din zona acusticii. Totuşi având sub aripa sa experienţa Harman, e bizar că apelează la Sennheiser. Compania există din 1945 şi a mai colaborat cu Samsung, sud coreenii oferind căşti ale nemţilor gratuit cu achiziţia de modele Galaxy Note în India.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×