Samsung Galaxy S9 e deja în lucru; ar putea primi procesorul Snapdragon 845 pentru care licitează TSMC si Samsung

2.562 ori
<b>Samsung Galaxy S9 e deja în lucru; ar putea primi procesorul Snapdragon 845 pentru care licitează TSMC si Samsung</b>Am aflat anterior faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy S9 se află deja în faza de proiectare, iar astăzi descoperim că acest viitor produs ar putea aduce la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 845 care ar putea fi produs de către Samsung sau TSMC

Nici nu a ajuns bine Galaxy S8 pe rafturile magazinelor şi deja Samsung lucrează la Galaxy S9. Se discută acum despre includerea procesorului Snapdragon 845 la bord, iar Qualcomm şi Samsung lucrează deja la acest proiect, cel putin teoretic.  

Informaţiile vin de la Aju Business Daily, o publicaţie asiatică, ce are informaţii de la insideri. Noul procesor Snapdragon 845 e doar în faza de proiect şi discuţii în acest moment. Va ajunge pe flagship-ul din 2018 şi are şanse mari să fie unul dintre acele chipuri next gen de 10 nm (generaţia a doua), despre care scriam aici. E interesant că zvonurile afirmă că şi TSMC ar vrea să se implice în proiect, deci nu e garantat că Samsung se va ocupa de viitorul Snapdragon.

Prima generaţie de CPU de 10 nm este Snapdragon 835, realizat pe bază de tehnologie Samsung. TSMC în schimb a creat Apple A11 în acest an, procesor de 10 nm cu tehnologie proprietară. Chiar dacă Qualcomm alege TSMC, Samsung rămâne cu propriile chipseturi Exynos. Acestea sunt cunoscute pentru puterea lor, chiar şi în comparaţie cu chipseturile Qualcomm.

Pe de altă parte, TSMC nu ar face faţă şi colaborării cu Apple şi cu Qualcomm...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×