Seria N devine mai elegantă În 2007 prin modelul Nokia N76

2.688 ori
<b>Seria N devine mai elegantă În 2007 prin modelul Nokia N76</b>Noul dispozitiv combină un design atractiv du clapetă cu taste rapide pentru a aduce un plus de stil substanței. Las Vegas, USA &ndash; Nokia a anunțat astăzi un model mai elegant din seria N, modelul Nokia N76, un nou computer multimedia ce oferă...

</>Noul dispozitiv combină un design atractiv du clapetă cu taste rapide pentru a aduce un plus de stil substanței.

Las Vegas, USA – Nokia a anunțat astăzi un model mai elegant din seria N, modelul Nokia N76, un nou computer multimedia ce oferă experiența specifică seriei N sub o înfățișare mai subțire, cu un minim de compromis. Tehnologia și design-ul sunt în perfect echilibru la computerul multimedia Nokia N76, pentru a crea o inovație în design și prezentare. Prin utilizarea unor materiale de primă calitate pentru a incorpora experiența și opțiunile de primă clasă ale seriei N de la Nokia, Nokia a produs un model extrem de atrăgător.

"Nu am vrut să facem compromisuri cu experiențele tastelor din seria N de la Nokia atunci când am realizat design-ul elegant al computerului multimedia Nokia N76," a declarat Pekka Pohjakallio, vice-președinte Multimedia, Nokia.
Acesta a adăugat că, "Consumatorii seriei N sunt utilizatori înrăiți ai tehnologiei și avându-i pe aceștia în minte dorim să oferim o funcționalitate multimedia inteligentă și interactivă într-un pachet foarte subțiere și ușor de utilizat."

Modelul Nokia N76 reprezintă o îmbinare perfectă între stil și substanță. Această ultimă completare a portofoliului seriei N oferă o gamă largă de experiențe multimedia consumatorilor, permițând acestora să creeze, consume și să se conecteze prin utilizarea muzicii, video-clipurilor, imaginilor și a internetului.

Talent Muzical
Fanii de muzică ai Seriei N din cadrul Nokia vor aprecia tastele rapide de pe modelul Nokia N76, ce permit controlul rapid și ușor al opțiunilor muzicale din exteriorul dispozitivului pliat, pentru a asculta instantaneu piese oriunde v-ați afla. Cu o capacitate de până la 1500 de piese*, modelul Nokia
N76 utilizează difuzoare de 3.5 mm și oferă suport pentru Windows Media DRM for pentru o utilizare optimă.

Navigați cu stil
Vizualizarea ecranului de 2.4″, cu până la 16 milioane de culori în modul panoramă aduce o senzație familiară atunci când navigați pe internet de pe mobil. Navigați pe paginile de internet rapid și ușor cu Mini Map și bucurați-vă de accesul rapid la cele mai populare servicii de internet cum ar fi Flickr și Amazon pentru căutarea, cumpărarea și schimbul de produse.

Cu serviciul local Nokia Mobile Search, restaurantele, barurile, magazinele sau orice altceva de care aveți nevoie, se află la dispoziția dvs. Le puteți apoi localiza prin folosirea hărților on-line sau dați un simplu click pentru a le suna. Atât de ușor este.

Sunteți gata pentru poza de prim plan?
Ați văzut o fotografie care v-a plăcut ? Luați telefonul Nokia N76 și cu ajutorul tastelor rapide, puteți prinde momentul neașteptat fără a fi nevoie să deschideți dispozitivul. Vreți să faceți schimb de fotografii? Atunci încărcați-le pe o comunitate de schimb de fotografii compatibilă, cum ar fi Flickr.

Folosiți camera de 2.0 megapixeli (1600 x 1200 pixeli) pentru a fotografia, realiza zoom, sau revedea imaginile pe displayul mare de 2.4″, apoi editați-le fie atunci când sunteți pe drum fie transferați-le pe un computer compatibil și fiți chiar creativi cu Adobe Photoshop Album Starter Edition.

Fiți personal
Folosiți aplicația Download! Pentru a vedea ce noi servicii și software-uri sunt disponibile pentru computerul dvs. multimedia, precum și păstrarea altor aplicații curente selectate pe modelul dvs. Nokia N76. Cu până la 2Gb de memorie extensibilă** puteți face ca computerul multimedia să fie compatibil cu stilul dvs. de viață.

Modelul Nokia N76, ce se bazează pe software S60 de a treia ediție software pe Symbian
OS, este așteptat să fie pus în comerț în timpul primului semestru al anului 2007 la un preți de aproximativ 290 de euro fără taxe.

* Capacitate bazată pe utilizarea unui card microSd de 2Gb, 3:45 pe melodie și codificare 48kbps eAAC+ (M4A) pe Nokia Music Manager. Capacitate cu codificare 128Kbps AAC de până la 250 de melodii.

** Capacitatea de memorie a cardului de memorie din pachetul de vânzare poate varia pe piață și în rețelele dvs. de operatori/furnizori de servicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×