Skype scapă de PC cu telefonul DUALphone 3088

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.808 ori
<b>Skype scapă de PC cu telefonul DUALphone 3088</b>Nu este nevoie de un calculator pentru a face apeluri prin internet. Handset-urile Skype VoIP au făcut un salt înainte astăzi odată cu lansarea DUALphone 3088 3088, care vă permite să utilizați serviciul Skype VoIP în același timp cu linia...

Nu este nevoie de un calculator pentru a face apeluri prin internet.

Handset-urile Skype VoIP au făcut un salt înainte astăzi odată cu lansarea DUALphone 3088 3088, care vă permite să utilizați serviciul Skype VoIP în același timp cu linia terestră de telefonie fără nevoia de a fi conectat la calculator.

știrea vine la numai câteva zile după ce Siemens a lansat handset-ul cu VoIP fără PC, Siemens C460 IP, cotat la aproximativ 79.00£, care se conectează la o linie fixă normală la fel ca o conectare DSL-Router.

Asemănător, handset-ul RTX funcționează ca oferta Siemens, și permite utilizatorului să decidă dacă vrea să facă un apel gratuit prin Internet între utilizatorii de Skype sau să folosească conexiunea obișnuită a liniei terestre.

Pe lângă eliberarea utilizatorilor de PC telefonul DUALphone 3088 care deține DECT are o interfață utilizator Skype foarte simplă și deține aproape toate funcțiile de voce ale Skype pentru care programul Skype este cunoscut.

Noul DUALphone 3088 are un display color și un timp de operare de mai mult de 10 ore de convorbire, ca și un timp de până la 140 de ore în standby.

Clienții vor trebui totuși să conecteze unitatea la routerul de bandă largă.

DUALphone 3088 va fi disponibil începând de azi și la Magazinul Online Skype de la 1 decembrie 2006 și va costa 99£.

Baza mondială de utilizatori a Skype se ridică momentan până la 136 de milioane.

Philips a anunțat că va lansa un handset cu Skype fără PC la începutul anului. Urmând a fi lansat în noiembrie, handest-ul trebuie mai întâi definitivat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×