Skype și Nokia dezvoltă o noua experiență de apel on-line

1.569 ori
<b>Skype și Nokia dezvoltă o noua experiență de apel on-line</b>în cadrul conferinței CES din Las Vegas, Skype și Nokia și-au anunțat colaborarea pentru a dezvolta un nouă experiență mobilă Skype &trade; pentru Nokia N800 Internet Tablet. Colaborarea se bazează pe familiaritatea și popularitatea Skype...

în cadrul conferinței CES din Las Vegas, Skype și Nokia și-au anunțat colaborarea pentru a dezvolta un nouă experiență mobilă Skype ™ pentru Nokia N800 Internet Tablet.

Colaborarea se bazează pe familiaritatea și popularitatea Skype pentru a face experiența mobilă. Conectivitatea ușoară wireless a telefonului Nokia N800 eliberează clienții Skype de desktop, permițând efectuarea unei conversații Skype oriunde, atâta timp cât există o conexiune la Internet wireless disponibilă. Fiind prevăzut cu funcțiuni cum ar fi conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, proprietăți hands-free, cameră web, suport media și tastatură de mesagerie, telefonul  Nokia N800 face din conversațiile Skype o experiență captivantă acasă, la birou sau pe drum.

“Skype este lider incontestabil al comunicațiilor pe Internet cu peste 136 de utilizatori înregistrați la nivel global’ a declarat Ari Virtanen, Vice președinte al Produselor Convergente de la Nokia. “Noul Nokia’s N800 Internet Tablet este proiectat pentru Internet mobil. împreună, putem dezvolta dispozitive de comunicație care să depășească cu mult așteptările.”

“Skype este foarte bucuros să fie în parteneriat cu Nokia” a spus Eric Lagier, Director Dezvoltare a Afacerilor Hardware și Mobile, de la Skype. “Lucrând cu producătorul de Top al dispozitivelor mobile ne pune într-o poziție unică de a extinde experiența Skype la masele utilizatoare de telefonie mobilă. Prin introducerea dispozitivului Nokia N800, punem Skype într-o poziție centrală cu privire la conversațiile Wi-Fi. Modelul Nokia N800 reprezintă o platformă excelentă pentru a extinde conversațiile Skype dincolo de granițele computerului.”

Prima încercare de aplicare pe telefonul Nokia N800 se așteaptă să fie pusă la dispoziție pentru a fi descărcată până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×