Seria Samsung Galaxy S depaseste 100 de milioane de modele vândute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 988 ori
<b>Seria Samsung Galaxy S depaseste 100 de milioane de modele vândute</b>Samsung Electronics a anunțat triumfător că seria sa de telefoane flagship Galaxy S a trecut bariera de 100 de milioane de unități vândute și asta în doar 2 ani și 7 luni după debutul primului model în luna mai a anului 2010. Samsung Galaxy S...

Samsung Electronics a anunțat triumfător că seria sa de telefoane flagship Galaxy S a trecut bariera de 100 de milioane de unități vândute și asta în doar 2 ani și 7 luni după debutul primului model în luna mai a anului 2010. Samsung Galaxy S III a avut o performanță impresionantă, cu 30 de milioane de unități vândute în 5 luni.

Același S III ar fi atins 40 de milioane de unități în 7 luni, după ce surprindea plăcut la doar 50 de zile de la lansare, cu 1 milion de unități vândute. La ora actuală media de vânzări pentru acest device este de 190.000 de unități pe zi. Un model foarte important pentru atingerea acestei performanțe de 100 de milioane de unități este Galaxy S II, care a ajuns la peste 40 de milioane de unități ajunse în mâinile posesorilor în doar 20 de luni.

Vestea e atât bună, cât și parțial proastă, deoarece mă face să mă întreb cum se simte Samsung când 40 de milioane de utilizatori sunt nemulțumiți de întârzierea lui Jelly Bean pe S II... în fine, dacă ar include aici și Galaxy Note-urile, suma ar fi și mai impresionantă. Această avalanșă de produse de succes numită Samsung pare foarte de greu de oprit și rețineți că a realizat aceste performanțe în vreme ce compania era șicanata de Apple cu procese, deci e cu atât mai impresionant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×