Dispozitivele Nokia din seria Asha se vând de două ori mai repede decât cele cu WP din seria Lumia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.202 ori
<b>Dispozitivele Nokia din seria Asha se vând de două ori mai repede decât cele cu WP din seria Lumia</b>Anul trecut, cei de la Nokia au anunțat intrarea pe piață a dispozitivelor lor din seria Asha. Acestea au fost create pentru piața de buget mic până la moderat și sunt toate feature phones, cu unele caracteristici împrumutate de la modele...

Anul trecut, cei de la Nokia au anunțat intrarea pe piață a dispozitivelor lor din seria Asha. Acestea au fost create pentru piața de buget mic până la moderat și sunt toate feature phones, cu unele caracteristici împrumutate de la modele smartphone de succes, cum ar fi Nokia N9.

în era dispozitivelor mobile inteligente, Nokia a mizat foarte mult pe seria Lumia și parteneriat cu Microsoft, pentru a oferi unele dintre cele mai bune terminale cu Windows Phone existente pe piață. Cu trecerea la Windows 8, Nokia nu a ratat oportunitatea de a lansa două noi terminale cu caracteristici unice, anume Lumia 920 și 820. Cu toatea acestea, cele mai recente sondaje îi găsesc pe Nokia în plin declin financiar la sfârșitul anului trecut.

Nu doar datorită prețului scăzut, cât și datrită brand-ului de renume și standardelor de calitate păstrate chiar și la acest nivel, seria Asha de terminale mobile poate fi declarată un succes. Mai mult, se poate ca acestea să fie puntea de legătură pentru a scoate fabricantul din impas, pe piața unde majoritatea fabricanților de top mizează pe cel puțin două sau mai multe sisteme de operare. Vorbim de peste 9.3 milioane de unități vândute de Nokia, din seria Asha, față de doar 4.4 milioane din seria Lumia, conform statisticilor de la sfârșit de an (2012). Vă reamintesc că seria Asha rulează Series 40 - sistem de operare ce mizează pe platforma Java.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×