HTC Sensation sosește pe piață În iunie? Reclamele Google confirmă!

1.820 ori
<b>HTC Sensation sosește pe piață În iunie? Reclamele Google confirmă!</b>O idee bună pentru a estima data de lansare a unui produs proaspăt anunțat este să cauți respectivul terminal pe Google, deoarece sunt șanse mari să vezi o campanie AdWords inițiată pentru a face reclamă acestui produs. Ei bine, o astfel de...

O idee bună pentru a estima data de lansare a unui produs proaspăt anunțat este să cauți respectivul terminal pe Google, deoarece sunt șanse mari să vezi o campanie AdWords inițiată pentru a face reclamă acestui produs. Ei bine, o astfel de reclamă inclusă în căutări poate dezvălui și momentul lansării, cum se întâmplă în cazul lui HTC Sensation.

Anunțat oficial pe 12 aprilie, fostul HTC Pyramid, actualul HTC Sensation (Sensation 4G în SUA) va debuta pe 8 iunie, conform reclamei din screenshotul de mai sus. între timp, cei de la HTC au retras reclama, probabil sesizând că ne-au stricat surpriza. Acum aceeași reclamă va menționa doar că terminalul este disponibil pentru precomandă și atât.

Acest model este extrem de atractiv și vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon dual core de 1.2 GHz, plus versiunea 3.0 a interfatei HTC Sense, care arată foarte bine. Deja ROM-ul lui Sensation a scăpat pe web și a început să fie customizat pentru diferite terminale care ar avea profitat de pe seama integrării lui Sense 3.0, la capitolul look.

Va fi o vară foarte încinsă cu modele precum Samsung Galaxy S II și HTC Sensation concurând pe piața dual core...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×