Microsoft ne va spiona telefoanele Windows Phone 7... spre binele nostru?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.038 ori
<b>Microsoft ne va spiona telefoanele Windows Phone 7... spre binele nostru?</b>Pe langa toate functiile lui Windows Phone 7 pe care le cunoastem deja, Microsoft doreste sa includa si "clienti de telemetrie", care vor tine tot timpul sub observatie statisticile legate de terminalele noastre WP7. &nbsp; Astfel, desi testarea OS-ul...

Pe langa toate functiile lui Windows Phone 7 pe care le cunoastem deja, Microsoft doreste sa includa si "clienti de telemetrie", care vor tine tot timpul sub observatie statisticile legate de terminalele noastre WP7.

Astfel, desi testarea OS-ul mobil s-a incheiat (aparent cu peste 500.000 de ore de teste active si 3 milioane de ore de test de stres), Microsoft isi ia masuri de siguranta. Un job recent postat pe Microsoft Careers indica aceasta functie si o modalitate de testare ce va continua si dupa lansarea telefoanelor WP7.

Interesant este faptul ca MS va prezenta statisticile obtinute si partenerilor sai, fie ei producatori de telefoane sau operatori de telefonie. Sa speram ca nu vor fi preluate si date prea personale de pe terminalele noastre, cum ar fi gradul de utilizare al aplicatiilor, site-urile vizitate si alte informatii, desi nu ne-ar mira sa se intample si acest lucru.

Practic, Microsoft vrea sa includa in smartphone-urile WP7 un "spion" care sa fie de partea noastra, monitorizand bugurile si problemele handseturilor si OS-ului.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×