Zvonuri despre un update 1.1.3 al lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.726 ori
<b>Zvonuri despre un update 1.1.3 al lui iPhone</b>CNET Franta indica faptul ca exista zvonuri in legatura un posibil update 1.1.3 al lui iPhone, care va fi lansat pana la finalul saptamanii in curs. Cele 2 feature-uri noi, despre care vorbeste site-ul sunt mai mult decat binevenite: inregistrare vocala...

CNET Franta indica faptul ca exista zvonuri in legatura un posibil update 1.1.3 al lui iPhone, care va fi lansat pana la finalul saptamanii in curs.

Cele 2 feature-uri noi, despre care vorbeste site-ul sunt mai mult decat binevenite: inregistrare vocala si capacitate de stocare in mod disk. Ca si iPod, iPhone va interzice impartirea fisierelor media iTunes prin drag and drop, dar va suporta o serie de transferuri de date in stil flash drive. Se pare ca vom avea de-a face cu update destul de important, dar care nu va aduce nici un feature major. Evident, persoanele care si-au deblocat si hackuit telefonul produs de Apple, trebuie sa se astepte la deja clasicele consecinte.

Utilizatorii lui iPhone se declara frustrati de update-urile acestea, pe site-ul gizmodo.com, care a preluat informatiile de la CNET. Se pare ca posesorii telefonului produs de Apple sunt nemultumiti in legatura cu faptul ca update-urile nu ofera nimic concret si nou, care sa ii convinga sa renunte la aplicatiile third party. Orice feature nou era deja prezent prin intermediul acestor aplicatii, poate in afara de modul disk, dar oricum update-urile nu prezinta interes pentru o persoana care doreste sa scoata ce e mai bun din iPhone-ul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×