Serviciu de plati cu mobilul, lansat in Mexic

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.058 ori
<b>Serviciu de plati cu mobilul, lansat in Mexic</b>Iata ca America de Sud devine superioara statelor din nord, cel putin la capitolul tehnologie, de vreme ce in Mexic tocmai a fost lansat un serviciu de plati cu telefonul mobil. Reuters ne informeaza ca bancile mexicane vor permite clientilor lor sa...

Iata ca America de Sud devine superioara statelor din nord, cel putin la capitolul tehnologie, de vreme ce in Mexic tocmai a fost lansat un serviciu de plati cu telefonul mobil.

Reuters ne informeaza ca bancile mexicane vor permite clientilor lor sa plateasca sume mici, in cazul notelor de plata de la restaurant sau pentru calatoriile cu taxiul. Operatorii Telefonica si Iusacell colaboreaza cu banci importante ca Citigroup Inc. sau BBVA pentru a lansa acest serviciu in urmatoarele luni, el fiind destinat in special tinerilor pasionati de tehnologie.

Sisteme similare de plati cu mobilul exista in Japonia si Coreea de ani buni, dar pana acum nu au existat operatori in SUA sau Europa care sa initieze un astfel de proiect. Idei exista si initiative, dar un serviciu propriu-zis nu, cel putin nu pe Batranul Continent. Se pare ca vom ramane la PIN si card cel putin inca 2 sau 3 ani, pana ce Visa si Vodafone, sau Mastercard si Orange isi vor da mana.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×