Serviciul de stocare În cloud Dropbox Întâmpină probleme; 7 milioane de conturi compromise

Autor:  | Publicat în:  Hacking 933 ori
<b>Serviciul de stocare În cloud Dropbox Întâmpină probleme; 7 milioane de conturi compromise</b>în vreme ce buzz-ul creat în jurul Apple de acum ceva timp, când prin intermediul iCloud pozele nud ale unor vedete ajungeau pe web, pare să fie lăsat în urmă, astăzi un alt serviciu de stocare în cloud întâmpină o problemă similară ce se...

în vreme ce buzz-ul creat în jurul Apple de acum ceva timp, când prin intermediul iCloud pozele nud ale unor vedete ajungeau pe web, pare să fie lăsat în urmă, astăzi un alt serviciu de stocare în cloud întâmpină o problemă similară ce se extinde pe o scală mai largă, mai mulți utilizatori fiind în această situație.

Mai precis, aflăm că aproximativ 7 milioane de conturi Dropbox au fost compromise, parolele acestora fiind fiind postate online de către hackerii ce au stat în spatele acestui atac. Aceștia în cauză se pare că cer donații în Bitcoin pentru a posta și mai multe date de login a utilizatorilor Dropbox.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, un bug al sistemului a făcut ca fișierele unor utilizatori să dispară din cloud. Potrivit unei declarații recente din partea unui oficial Dropbox, se pare că aceste date de login au fost obținute prin intermediul altor servicii, negând astfel posibiltatea unei eventuale probleme de securitate. Pentru a evita compromiterea contului vostru de Dropbox vă sugerăm setarea autentificării în doi pași.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×